Kraków akademiki :: jaki wybrać, jak sie żyje?

jakie studia wybrać, gdzie studiować w Krakowie, życie na uczelniach krakowskich, wrażenia i opinie

Kraków akademiki :: jaki wybrać, jak sie żyje?

Postprzez aska » 02 mar 2011, 20:01

Który akademik jest najlepszy w Krakowie? Który jest tani i dobry, jakie ceny i opinie o uj, ur, asp, pk, agh?
Lepszy akademik czy pokój w mieszkaniu?

Jak wygląda życie w akademiku, piszczcie co ciekawego, interesującego sie wam przydarzyło?
aska

Re: Kraków akademiki :: jaki wybrać, jak sie żyje?

Postprzez sajin780 » 11 lip 2011, 23:08

Do Studentów w Krakowie

Czy ktoś się orientuje jak można znaleśc akademik w którym mogą mieszkac studenci z innych uczelni ? Moja wybrana uczelnia nie posiada akademików
sajin780

Postprzez olivierr » 19 gru 2011, 22:49

Uwodzenie to umiejętność, która sprawia, że nasze kontakty z płcią przeciwną stają się bardziej aktywne i przyjemne. Jeśli komuś tej umiejętności brakuje i chciałby nieco poprawić swoje kontakty z innymi to polecam kursy prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.forum-krakow.pl/krakow-walentyki-14-luty-2012-pomysly-t835.html). Mają wysokie oceny w testach i pozytywne recenzje, osobiście polecam kurs dla facetów Alpha Male, który zmienił moje podejście do kobiet i do samego siebie ;) naprawdę warto skorzystać
olivierr

Postprzez soldier » 20 sty 2012, 15:15

sajin780 napisał(a):Do Studentów w Krakowie

Czy ktoś się orientuje jak można znaleśc akademik w którym mogą mieszkac studenci z innych uczelni ? Moja wybrana uczelnia nie posiada akademików

Najlepiej to iść i pofatygować się samemu. Po prostu spytać. Ja za czasów życia studenckiego właśnie w ten sposób robiłem i udało mi się zamieszkać w akademiku.
soldier

Powrót do Studia