Kraków Walentyki (14 luty 2012) :: pomysły

co, gdzie kupić, gdzie zrobić wesele, imprezę w Krakowie, w co się ubrać, jaki prezent

Kraków Walentyki (14 luty 2012) :: pomysły

Postprzez grubsson » 28 sty 2011, 12:13

Coraz bliżej dzień świętego Walentego, trzeba go jakoś zaplanować ze swoją drugą połową i mile spędzić czas.

Gdzie sie wybrać na Walentynki w Krakowie? (kino, film, muzeum, spacer, randka, teatr, wycieczka) Co kupić dziewczynie / chłopakowi? Co sie dzieje w mieście?

Ja z moją panią wybieramy się na długi spacer po Starym Mieście, a potem zainstalujemy sie w domu na wieczór filmowy i jeszcze coś sie wymyśli. ;)

Wy co planujecie?
grubsson

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Kraków Walentyki (14 luty 2011) :: pomysły

Postprzez ikarus » 29 sty 2011, 00:11

no tak, podstawa w WALENTYNKI to spacer po Wawelu + restauracja we dwoje + sex na dobranoc :D

jak ma się jaja to można też popisać się przed swoją panienką skokiem do Wisły w lutym, zanurkować po róże przygotowaną na dnie i przynieść jej w zębach :lol: :)
ikarus

Postprzez DeX » 07 lut 2011, 19:00

Ja z moją Misią bierzemy urlop w poniedziałek i tym sposobem mamy weekend 3 dniowy i robimy krótki wypad do Zakopca pochodzić po górkach. Udało mi sie wynająć tani nocleg na Krupówkach wiec wieczory na mieście.
DeX

Postprzez melhior » 08 lut 2011, 22:55

ja wolę zabrać moją na żywioł, totalny spontan, bez przygotowań bo i po co, skoro mamy siebie to nas świat nie obchodzi !

jedziemy autem przed siebie nad piękne polskie morze, gdzieś może na HEL bo teraz ładnie tam wieje w lutym i jest często sztorm i fajne fale, prześpimy się te 2 nocki w aucie i mamy dzięki temu za darmo (samo paliwo i żarcie z biedronki w bagażniku) pięęęękne walentynki aż przez 3 dni nad morzem. POLECAM !
melhior

Postprzez edyta72 » 09 lut 2011, 16:43

mi się podoba pomysł melhiora, cały rok jesteśmy do znudzenia w naszym Krakowie, na Walentynki czas coś zmienić, potem i tak tu wrócimy :)

Nie ma to jak piękne polskie morze, Trójmiasto, Kołobrzeg, Hel... czekają:
Obrazek
Kraków to moje miasto, bo w Krakowie urosłam jak ciasto. :)
edyta72

Postprzez Duszek » 23 lut 2011, 17:25

Wolę góry od morza , zwłaszcza w zimę , białe szaleństwo i walentynki ( bardzo udane zresztą ) to doskonały wybór jak dla mnie (nas)
Duszek

Re: Kraków Walentyki (14 luty 2012) :: pomysły

Postprzez Paulla » 18 sty 2012, 00:26

My w tym roku ruszamy w góry, akurat zaczną sie ferie, więc świetować będziemy przez dwa tygodnie :)
No i mam dla mojego Pana mały drobiazg, który na pewno go ucieszy, z resztą, którego faceta by nie ucieszył haha :lol:
Taki oto kalendarz Kalendarz na Walentynki :roll:
http://www.youtube.com/user/AmbasadorBahco?feature=watch
Paulla

Postprzez MONIKA123 » 27 sty 2012, 15:18

Polecam ofertę Restauracji Parkowa w Swoszowicach (Kraków). genialny pomysł na bajkową kolację dla wszystkich zakochanych jak również dla rodzin z dziećmi. Każdy znajdzie coś dla siebie. W szczególności polecam menu SHREK.
szczegóły znajdziecie na stronie: http://www.hotel-krystyna.krakow.pl/res ... ziank.html
MONIKA123

Postprzez jasfar » 29 sty 2012, 17:51

Polecam Gorąco Event "Walentynki z Gwiazdami" the voice of poland w Operze Krakowskiej. https://www.facebook.com/events/281083968619369/ lub strona Opery http://www.opera.krakow.pl/?id=146&m=2&r=2012 :-)
jasfar

Postprzez Ronia » 01 lut 2012, 13:29

...ale sie romantycznie zrobiło :) Ja w tym roku postawiłam na cos nietypowego, np. przejażdżka konna albo wspólny wypad na quadach. I znalazłam jeszcze takie walentynkowe wyznanie w gazecie. Co myślicie o takich formach niespodzianki?
Ronia

koncert jazzowy

Postprzez zazula » 07 lut 2012, 16:38

Miłość jest najczęstszym tematem standardów jazzowych. Zapraszamy na wyjątkowy wieczór z zespołem Buttercup, który zagra nastrojowe ballady, kołyszące bossa novy oraz żywiołowe swingi we własnych aranżacjach.

skład:
Magda Paldeak - wokal
Oskar Paldeak - gitara
Michał Niezgoda - bass

Miejsce:
Kuranty Pub
ul. Piłsudskiego 24
31-109 Kraków

Godz.
20:00
zazula

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Powrót do Śluby, wesela, przyjęcia